Gyémántszerszám értékesítés

Cégünk immáron 12 éve használja a spanyol Solga Diamant által gyártott gyémántszerszámokat (vágótárcsák, fúrószegmensek, stb) betonfúrási és betonvágási munkálatokhoz. Ez alatt az időszak alatt nagyon pozitív tapasztalatokat szereztünk a gyártó termékeiről: megbízhatóságuk és tartósságuk mellett kedvező ár/érték arányuk teszi őket vonzóvá.

A fenti - mindennapos használat során szerzett - tapasztalatok arra sarkalltak minket, hogy 2014 januárjától Magyarországon megkezdjük a Solga Diamant termékek értékesítését.

Solga DiamantA közel 60 éves múltra visszatekintő Solga Diamant Európa egyik legjobban felszerelt gyárában, világszínvonalú laboratóriumban gyártja és tökéletesíti termékkínálatát. A folyamatos kutatás-fejlesztésnek és terméktökéletesítési folyamatoknak köszönhetően termékei kimagasló minőséget képviselnek.

A folyamatos fejlesztéseknek és kiváló termékminőségnek köszönhetően több, mint 50 országot lefedő kereskedelmi hálózatot működtetnek.

A cégnél bevezetett és évek óta működő minőségirányítási rendszerek (ISO 9001:2000 és ISO 14001:2004.) garantálják a betonfúrási és betonvágási szegmensben kiemelkedően fontos termékminőséget.

A Solga Diamant alapfilozófiája, hogy mindig is legjobb terméket kínálja ügyfeleinek mind a minőség mind pedig a teljesítmény tekintetében!

csik
betonfúrás betonvágás gyémántszerszám értékesítés