Betonfúrás, betonvágás
minőség, precizitás, szakértelem a betonfúrás, betonvágás terültén

Betonfúrás, betonvágás Budapesten és Pest megye egész területén

Vállalkozásunk fő tevékenysége beton-, és vasbeton szerkezetek, födémek, panelfalak betonfúrása, és betonvágása Budapesten és Pest megye egész területén. 20 éves szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi a betonfúrási és betonvágási munkák precíz, szakszerű és gyors kivitelezését.

Az épületek átalakításánál talán a legnehezebb feladat a beton és vasbeton szerkezetek, panelfalak fúrása, vágása vagy bármilyen céllal történő megmunkálása. Budapesten bizonyos épületeknél statikai szempontból a keletkező rezgések, repedések miatt szigorúan tilos a hagyományos bontási, átalakítási technológiák alkalmazása, így a betonfúrás és betonvágás az egyedüli megoldás ami szóba jöhet. A régi technológiák alkalmazásának további problémája a nagy pontatlanság, a kivitelezés időigényessége és a nagy környezeti terhelés (zaj, por).

A gyémántszerszámos betonfúrás és betonvágás a beton és vasbeton szerkezetek, panelfalak, födémek, aljzatok megmunkálásának legmodernebb módja. A gyémántszerszámok a falakban, épületszerkezetekben található betonvasakat is könnyedén elforgácsolják, biztosítva a méretpontos kivitelezést mely után nincs szükség költség további megmunkálásra, mivel sima, egyenletes felületet garantál a gyémánttechnológiás betonfúrás és betonvágás.

A betonfúrást és betonvágást a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, modern, felső kategóriás gépekkel, gyémántszemcsés szerszámokkal végezzük Budapesten és Pest megye teljes területén.betonvágás Budapest

Betonfúrás, betonvágás leggyakoribb alkalmazási területei:

Betonvágás, betonfúrás Budapesten