Betonfúrás, betonvágás
minőség, precizitás, szakértelem a betonfúrás, betonvágás terültén

Betonfúrás

A gyémántszerszámos betonfúrás a beton és vasbeton szerkezetek, panelfalak, födémek megmunkálásának legkorszerűbb és legkedveltebb módszere. A gyémántszemcsés betonfúró koronák az épületszerkezetekben található vasalást (betonvas) is elforgácsolják, ezáltal akár milliméter pontosságú munkavégzést is lehetővé tesz a betonfúrási technika mely után nincs szükség költséges utómunkálatokra, hiszen az elkészült furat sima és egyenletes.betonfúrás

A betonfúrás - a gyémánttechnikának köszönhetően - repedés-, rezgés- és vibrációmentes, minimális rombolással és a vízhűtésnek köszönhetően minimális porképződéssel jár csupán. A fentiek tükrében kijelenthető, hogy az átalakítási munkálatok a legbiztonságosabban betonfúrással végezhetők el.

A betonfúrás során elkészített furatok lehetnek a falra merőlegesek, vagy a fallal szöget bezáróak. 8 mm fölött bármilyen átmérővel készíthető furat, sőt a furatok mélysége hosszabbító szárakkal akár több méteresre is növelhető. A betonfúró gépek helyigénye kicsi és könnyen szállíthatóak így akár szűk, nehezen hozzáférhető helyekre is könnyedén felszerelhetőek.

A betonfúrás munkadíja a betonfúrás árak oldalon található táblázat segítségével számolható ki a furat átmérője és a fal vastagsága alapján.


Betonfúrás főbb alkalmazási területei:


Ha betonfúrás, válassza az Arami betonfúró-betonvágó vállalkozást! - A megbízható partnert!
Betonfúrás professzionális gépekkel, képzett szakemberekkel, rövid határidővel az ország egész területén!