Betonfúrás, betonvágás
minőség, precizitás, szakértelem a betonfúrás, betonvágás terültén

Födémvágás

A födémvágási munkák elvégzése csak professzionális, nagyüzemi felhasználásra tervezett födémvágó szerszámokkal és gépekkel lehetséges. A gyémántszerszámos technológia kiválóan alkalmas födémnyílások készítésére, kivágására, valamint szerkezeti bontások során, lehetővé téve a munkaterület megóvását is.

födémvágásSaját áramfejlesztő generátorunk lehetővé teszi, hogy olyan helyeken is el tudjuk végezni a födémvágást, ahol nincs elektromos csatlakozási lehetőség.

Lakóhelyiségek átalakításakor fontos szempont a pormentes munkavégzés. Maga a gyémántszerszámos födémvágási technika por, rezonancia és vibrációmentességet garantál, mindemellett vízhűtéses munkagépeket alkalmazunk, ezáltal minimálisra csökkenthetjük a porképződést.

Speciális munkagépeink, és több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink teszik lehetővé, hogy különleges, kihívást igénylő feladatokat is biztonsággal, magas színvonalon oldjunk meg.

Födémvágást nem csak egyenes alakban tudunk készíteni, hanem kör, ellipszis, három- és sokszögű nyílásokat is precízen, megrendelőink elképzelése szerint el tudunk készíteni.